Over ons

Wie?

Wij zijn Rik-Jan en Hester Willemsen uit Lelystad en we hebben vier kinderen: Jolie, Vick, Sari en Jamie. Rik-Jan is afgestudeerd hbo-theoloog en is een aantal jaren zelfstandig ondernemer (stratenmaker) geweest. Hester heeft journalistiek gestudeerd en heeft haar master Nederlandse taalwetenschappen behaald, waarna ze zeven jaar les heeft gegeven aan het Hoornbeeck College in Kampen. 

 

Wat?

Van April 2020 tot April 2022 hebben we in de stad Taichung gewoond waar we bezig zijn geweest met het leren van de Chinese taal. Na deze periode van taalstudie zijn we verhuisd naar het dorp Xingang, waar we nu wonen en werken als zendelingen. We wonen daar om het Evangelie te delen met de arbeidersgroep. Onder dit deel van de bevolking zijn nauwelijks christenen te vinden. Van deze 15,5 miljoen mensen is slechts  ±0,5% een volgeling van de Heere Jezus Christus.

 

Waarom?

Taiwan is een vrij land is, waar het Evangelie openlijk gedeeld mag worden. Toen we in april 2018 een reis naar Taiwan maakten hebben we Gods roepstem ervaren om hier te gaan wonen en het Woord van God met de Taiwanezen te gaan delen. Onze roeping ligt verankerd in Psalm 67. Wilt u hier meer over weten?  Neem dan gerust contact met ons op via Facebook of per e-mailWe bidden dat Taiwanezen de Heere Jezus, het levende beeld van God, zullen leren kennen. 

Hoe?

Wij zijn uitgezonden vanuit de Gereformeerde Gemeente in Lelystad onder de vlag van Overseas Missionary Fellowship. OMF is een interkerkelijke en internationale zendingsorganisatie die zich richt op de onbereikte bevolkingsgroepen in Zuidoost-Azië. OMF is ruim 150 jaar geleden opgericht door Hudson Taylor. 

 

Hoe lang?

We hebben het verlangen om voor onbepaalde tijd onze hemelse Vader te dienen in Taiwan. Alles zo de Heere wil en wij leven. Ons leven is in Zijn hand. Eens in de twee jaar hopen we zo'n drie maanden met verlof in Nederland te zijn. Ons eerstvolgende verlof staat gepland van mei tot augustus 2024. Mochten we t.z.t. wat kunnen betekenen voor uw kerk, Bijbelstudiegroep, etc. dan horen we dat graag! We delen graag wat van ons werk en van de motivatie die ons drijft. Op ons YouTube account kunt u meer zien over hoe ons leven er tot nu toe heeft uitgezien in Taiwan.